رئیس اجرایی MicroStrategy، در حال مبارزه با کلاهبرداری های هوش مصنوعی!
مایکل سایلر، رئیس اجرایی شرکت MicroStrategy، اعلام کرد که تیم او روزانه حدود 80 ویدیو جعلی از او را که با استفاده از هوش مصنوعی ساخته شدهاند، حذف میکند. اکثر این ویدیوهای جعلی مربوط به تبلیغات کلاهبرداری مرتبط با بیت کوین هستند.
سایلر در پستی در شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) به 3.2 میلیون دنبالکننده خود هشدار داد که این کلاهبرداران همچنان در حال تولید ویدیوهای جعلی جدید هستند. او همچنین تأکید کرد که هیچ راهی برای دو برابر کردن بیت کوین بدون ریسک و دانش وجود ندارد و شرکت MicroStrategy به کسانی با اسکن یک بارکد به دنبال بیت کوین هستند، بیت کوین نمی دهد!
گویا قضیه ازین قرار هست که در هفته گذشته، چند کاربر در شبکه اجتماعی X گزارش دادند که ویدیوهای جعلی AI با حضور سایلر منتشر شدهاند که در آنها او به مردم قول دو برابر کردن پولشان را میدهد. این ویدیوهای از بینندگان میخواهند که یک بارکد را اسکن کنند تا بیت کوین خود را به آدرس کلاهبردار ارسال کنند.این اولین بار نیست که چنین کلاهبرداریهایی با استفاده از ویدیوهای جعلی انجام میشود. در سال 2022، تعداد زیادی ویدیو جعلی از ایلان ماسک در پلتفرمهای پخش ویدیو ظاهر شد که در آنها او به مردم قول میداد به آنها بیت کوین یا اتریوم بدهد.
کارشناسان امنیت سایبری هشدار دادهاند که این نوع کلاهبرداریها با پیشرفت فناوری هوش مصنوعی، واقعیتر و خطرناکتر خواهند شد. آنها توصیه میکنند که کاربران قبل از اعتماد به هر ویدئویی که از افراد مشهور میبینند، دقت لازم را داشته باشند و از کلیک بر روی لینکهای موجود در این ویدئوها خودداری کنند.
در اینجا چند نکته برای جلوگیری از فریب خوردن توسط ویدیوهای جعلی آورده شده است:
* قبل از کلیک بر روی هر لینک، آدرس آن را بررسی کنید. اگر آدرس شامل کلمات یا عباراتی غیرمعمول یا مشکوک است، از کلیک بر روی آن خودداری کنید.
* به دنبال نشانههایی از جعلی بودن ویدیو باشید، مانند کیفیت پایین تصویر یا صدا، یا عدم انسجام در صحبتهای فرد. اگر ویدیو دارای هر یک از این نشانهها است، احتمال زیادی وجود دارد که جعلی باشد.
* اگر در مورد صحت یک ویدیو مطمئن نیستید، با شخص مشهور مورد نظر تماس بگیرید. بهترین راه برای اطمینان از صحت یک ویدیو، تماس با شخص مشهوری است که در آن ظاهر شده است.
علاوه بر نکات ذکر شده در بالا، کاربران میتوانند با انجام اقدامات زیر، احتمال فریب خوردن توسط ویدیوهای جعلی را کاهش دهند:
* از حسابهای کاربری معتبر و مورد اعتماد برای تماشای ویدیوهای آنلاین استفاده کنید.
* از افشای اطلاعات شخصی خود، مانند شماره تلفن یا آدرس ایمیل، در رسانههای اجتماعی خودداری کنید.
* از نرمافزارهای امنیتی معتبر برای محافظت از دستگاههای خود در برابر بدافزار استفاده کنید.
با پیروی از این نکات، کاربران میتوانند تا حدودی خود را از خطرات ناشی از ویدیوهای جعلی محافظت کنند.
منبع خبر: cointelegraph.com
No Comment! Be the first one.