ایا جمینی گوگل از چت جی پی تی OpenAi باهوش تر است؟
رونمایی گوگل از مدل هوش مصنوعی جدید و قدرتمند خود به نام جمینی، که ادعا میشد بسیار برتر از GPT-4 شرکت OpenAI است، باعث اعتراض تقریبا گسترده ی کاربران و فضای مجازی شد.
گوگل در 6 دسامبر جدیدترین مدل هوش مصنوعی (AI) خود به نام جمینی را معرفی کرد و آن را به عنوان پیشرفته ترین مدل هوش مصنوعی موجود در بازار، فراتر از GPT-4 شرکت OpenAI اعلام کرد.
جمینی چندوجهی است، به این معنی که برای درک و ترکیب انواع مختلف اطلاعات ساخته شده است. این مدل در سه نسخه (Ultra، Pro، Nano) ارائه می شود تا به موارد استفاده مختلف بپردازد و به نظر می رسد یکی از حوزه هایی که در آن برتری خود را نسبت به GPT-4 نشان می دهد، توانایی آن در انجام محاسبات پیشرفته و کد نویسی تخصصی است.
هنگامی که جمینی برای اولین بار عرضه شد، گوگل چندین تست معیار را منتشر کرد که آن را با GPT-4 مقایسه می کرد. نسخه جمینی اولترا در 30 مورد از 32 معیار دانشگاهی که در توسعه مدل های زبان بزرگ (LLM) استفاده می شد، به «عملکرد پیشرفته» دست یافت.
مقایسه عملکرد جمینی و چت جی پی تی
مخالفان جمینی در سراسر اینترنت، روشهای تست معیار که برتری این محصول را نشان میدهد را زیر سوال بردهاند.
آنها همچنین بازاریابی گوگل برای جمینی را مورد انتقاد قرار دادهاند.
تبلیغ “گمراه کننده” جمینی
یک کاربر در پلتفرم رسانه اجتماعی X که در زمینه توسعه یادگیری ماشینی فعالیت میکند، ادعای برتری جمینی نسبت به GPT-4 را زیر سوال برد.
او اشاره کرد که گوگل ممکن است جمینی را تبلیغ کند یا نمونه هایی از برتری آن را گزینش کند. با این حال، او در انتها این طور نتیجه گیری کرد: “به نظر من جمینی بسیار رقابتی است و با GPT-4 رقابت خوبی خواهد داشت” و رقابت در این فضا مفید است.
با این حال، اندکی پس از آن، او پستی منتشر کرد و گوگل را به دلیل تبلیغ گمراهکننده جمینی در یک ویدیو تبلیغاتی، اینگونه مورد انتقاد قرارداد:
“گوگل، این شرم آور است.
شما یک ویدیوی فوقالعاده منتشر کردید که نشان میداد جمینی به سوالات شما پاسخ میدهد. عالی و واقعی به نظر میرسید.
اما این دروغ بود. هیچ کدام از این اتفاقات همانطور که ضبط و به عموم ارائه شد، رخ نداد.”
در این جمله، کاربر ادعا می کند که ویدیوی تبلیغاتی جمینی که توسط گوگل منتشر شده بود، دروغین بوده است. او می گوید که هیچ یک از اتفاقات نشان داده شده در ویدیو، همانطور که ضبط شده و به عموم ارائه شده بود، رخ نداده است.
این ادعا می تواند به دلایل مختلفی مطرح شده باشد. به عنوان مثال، ممکن است کاربر معتقد باشد که گوگل صحنه های ویدیو را دستکاری کرده است تا جمینی را برتر از آنچه واقعاً است نشان دهد. یا ممکن است کاربر معتقد باشد که گوگل از تکنیک های دیگری برای ایجاد توهم برتری جمینی استفاده کرده است، مانند استفاده از صداپیشه ها یا گرافیک های کامپیوتری.
بدون اطلاعات بیشتر، نمی توان با قطعیت گفت که ادعای کاربر درست است یا خیر. با این حال، این ادعا جدی است و باید توسط گوگل مورد بررسی قرار گیرد.

دیگر مقالات
بررسی مزایا و معایب رمزارزها
بازی های کریپتویی
هیچ نظری ثبت نشده است! اولین نفر باشید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.